nervositeten börjar komma...

om exakt en vecka är det dags för första ultraljudet.. vet inte varför men jag börjar bli nervös.. inte rädd utan mer glad, förväntansfull men ändå nervös :s

Uppdatering kl 20:44.

nu är man hemma. blev en fika på "stan" med min älskling när jag kom hem från jobbet. sen en promenad hem och fixa med lampan i vardagsrummet men där får jag ringa fastighets skötaren för nånstans fram till kontakten i taket är elen inte med :s irriterande som satan när man köpt en ny lampa och allt men men.

Eksjö nästa tisdag, ultraljud, massa tankar som flyger, frågor som ska ställas med mera. men mest nyfiken på vad det är för en människa där inne :D klart man hoppas på det ena eller det andra men just nu hoppas jag mest på att det ser normalt ut än så länge och att Veronica inte råkar ut för några komplikationer. jag säger inte vi för om nått händer så är det i hennes kropp och även om jag kommer känna med henne så vet jag att det kommer vara värre för henne för hon måste känna det. nae nu ska vi beställa gravidförsäkringen ;)

efter mycket tid

länge sedan nu. Pandora försvann och jag tappade lusten lite, sen har der ju hänt så mkt här också. Veronica är gravid, vecka 16 idag. jag hjälper henne med desigenen på hennes nya blogg och använder min egna kodning som grund därför kom jag in hit och då kan jag ju passa på att skriva.

jag är ju inte så bra på att skriva här. vet aldrig vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva.
Finns inte så mycket att klaga på längre konstigt nog. förutom att jag ännu inte har den där Smart TV:n jag vill ha ;) men den är på väg så det löser sig det också snart.

Jag har nog inte så mycket att säga om jag inte kan klaga :s patetiskt egentligen.....
Men men, följ gärna Veronica på hennes blogg ;) http://gravid.devote.se



Vi 2


RSS 2.0