Uppdatering igen....

Ja det är helt rätt.... entré hallen har varit färdigmålad ett tag nu men jag är så slö och så dålig på att skriva så jag har inte uppdaterat bloggen om det.... sen så vet jag inte om jag vill att detta ska bli en blogg om hur vi renoverar hemma heller ;) he he.... jag har ju skrivit lite om allt... jobbet, förhållandet, renovering, när jag hälsar på hemma (de få gångerna jag gör det). men idag ska jag kanske uppdatera om lite av varje.

Vi börjar med jobbet... va på ytterligare ett möte idag, nej jag ligger inte illa till, denna gången va det med säkerhets gruppen, mitt första möte i denna grupp. Det va riktigt trevligt. Den här gruppen är skapad för att se över säkerhetsbrister, öka personalens medvetenhet om olika verktyg vi har för att rapportera in ev. fel, händelser som kunde ha resulterat i olycka och även olyckor. Vi disskuterade även hur vi skulle få fler att använda dessa verktyg och om vi kanske behöver informera mer om dem. Vanligtvis nu mera så sitter jag i jönköping och min huvudsakliga uppgift är att vara vagnupptagare, vad detta innebär orkar jag inte gå in på men jag kan säga att det är mycket att sitta inne vid datorn och i låg konjukturen som vi är inne i så är det inte speiellt kul så därför är möten ett skönt avbrott i vardagen och jag går mer än gärna. Dock har jag tackat nej till ett möte den 5e november för jag känner att jag inte får något utbyte av detta. nog om jobbet kanske.

Vi går över på förhållandet... Jag tycker att det går frammåt nu. vi pratar om saker och kommer fram till lösningar och jag har fått veta vad jag gör fel (för jag visste ju att det va något). så nu kan jag äntligen göra något åt situationen :D det är jag glad för, innan kändes det som om jag bara la över allt på Linda för att hon inte orkade, ville eller kunde prata med mig och då tänkte jag att hon får lösa det. Hon har sagt till mig vad det är som stör henne men jag tror inte jag lyssnat innan. detta kan ha att göra med att jag va ny på jobbet sen när jag inte jobbat så länge så slängdes jag in i en ny miljö i form av jönköping och vi har flyttat med mera. många yttre faktorer som jag inte borde skylla på och det vill jag inte heller för familjen (jag, Linda och Pandora) ska ALLTID komma i första hand, även om man vill göra sig ett namn på nya jobbet fort. Nu känner jag mig äntligen säker på mitt jobb och vi har en bostadsrätt så vi kommer inte flytta på ett tag även om det blir jobbigt ibland så nu, äntligen känns det som jag kan ta till mig det Linda säger och hjälpa till med det som är jobbigt. Nu är det bara min svartsjuka och mitt onyttiga kontrollbehov som jag ska bli av med för jag litar på Linda till 100% men det finns ändå tankar som gör mig orolig. Men detta ska inte gå ut över henne på nått sätt. Det är ju det sista jag vill.

Ska vi knata över till renoveringen då kanske? ja vad ska man skriva? jo.... entré hallen är som sagt klar... ska lägga upp bilder så uppdaterar nog snart med bilder redan här under... Lindas rum är klart, eller ja det ligger papp kvar på golvet som ska slängas sen ska det möbleras... mitt kontor är uppstädat nästan helt. Hallen till sovrummet ska målas(antagligen nästa vecka) om jag orkar.

Besök "hemma" i Norrköping då... ja det har varit dåligt med det men det har ju sina anledningar... de enda som hälsat på mig sen jag flytta är ju Phille och Malin även om dom va här mitt i kaoset när dom renoverade badrummet så va det oerhört uppskattat, det är inte kul att alltid vara den som åker, och ingen annan har ens frågat om dom kan/får eller om jag vill att dom kommer. Då känns det inte så kul att åka åt andra hållet heller...

nu tror jag att jag fått med allt.... Just det ja... Linda tycker också att jag hälsar på "hemma" för sällan men har förklarat det för henne och hon förstår min tankegång men tycker ändå att jag skulle behöva det. jag vet inte... har ju rätt mkt att göra här hemma om man bara tänker till ;) he he

nu ska jag ta lite bilder på entré hallen så ni får se den också...

RSS 2.0